Funktionell träning, yoga och andning - 2,5 timmars träning för både kropp & själ

Vi startar förmiddagen med funktionell träning med Jeanette för att sedan fortsätta med yoga och andning med Annelie. Inga skor behövs utan endast bekväma kläder. Begränsat antal platser.

När? Fredagen den 6 maj kl 11.00-13.30 (klämdag)

Var? Dansskolan Sway i Täby Centrum

Pris? 395:-

Anmälan görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och är bindande (Anmälan gäller när fakturan är betald.)

 

Funktionell träning

Alla behöver vi stärka upp kroppen vare sig vi ska orka jobba, utvecklas i vår träning och undvika skador. Jeanette har för egen del och även med sina kunder jobbat hårt med den funktionella träningen för att stärka upp kroppen och framför allt hålla sig skadefria. Här får du tips och tydliga övningar på hur du enkelt och utmanande tränar med din egna kropp. 

Jeanette 1

 

Andning och yoga

Att andas är en förutsättning för att leva. Så hur väl andas du? Våra andningsvanor har förändrats med tiden, men det finns sätt att andas djupare, med större andetag. Det finns sätt att öka sin lungvolym! Annelie har själv ökat sin lungvolym från 4 till 5 liter - det är en hel liter extra med syre som kan användas vid träning, tävling och i vardagslivet! Under den här workshopen kommer du lära dig andningsövningar, mentala träningsövningar, yogaövningar för ökad lungvolym och konsten att hålla andan mellan 2-5 minuter.

 andning

 

Varmt välkomna!!