Mindre än 160 dagar kvar till min absolut största utmaning någonsin. Ironman Kalmar är inte bara en tävling för mig utan mer ett bevis på att jag kan klara det trots mina sjukdomar. Jag kommer aldrig kvala till Hawaii och det är heller inget mål. Jag siktar på att komma in under "Heroes hour" och att min kropp mår bra. Att jag mår bra och har roligt. Detta kommer vara den största resan mentalt för mig. Att våga ta det i min takt men ändå klara mig hela vägen i mål utan att kroppen strejkar. Att komma i mål och mötas av mina allra största supportrar som jag har: min man, mina barn och min finaste vän Ann som alltid alltid finns där. Att många från underbara Norra Stockholm Endurance finns där på plats för att tävla och supporta känns så tryggt och kul. 

Jag har kommit igång bra med både simning och löpning så nu återstår det att ta tag i min cykling. Bara de sopar vägarna så ska jag susa ut på vägarna. Längtar massor till värme, fika och långa cykelpass.

Mitt mål är att träna upp kroppen att klara långa träningspass i zon 2. Vänja kroppen vid längre träningspass så att jag ska vara så förberedd jag bara kan. Nu hoppas jag på en varm vår och sommar.

Lite inspiration till mig och alla andra som ska köra en Ironman i år. Jag är så peppad och jag hoppas att ni är med mig på resan dit.

Tjohoooo!! Bara drygt 5 månader kvar nu!!