Igår när jag körde mitt Family Fitness-pass i skogen så slogs jag av att hur vackert det är just nu. Hur lyckligt lottade vi är att ha det så fint och så nära till naturen. Jag själv tränar ju gärna utomhus så mycket jag bara kan. Det är ju en riktig energiboost att vara ute. Jag är ju en sån där jobbig en som älskar alla årstider. Haha!! Även regn och rusk.

På söndagarna när jag tränar mitt härliga utegäng i skogen så kommer de alltid i ur och skur. Det spelar verkligen ingen roll vilket väder det är. Stort gilla på den! De är alltid klädda efter vilket väder det är.

Så igår körde vi en bana i skogen med lite styrkestationer och mycket styrka i en härlig liten backe. Halva passet var alla barn med och sedan hängde de med på det som var roligt blandat med lek i skogen. Så perfekt.

Ut och njut av vår vackra höst. Lek i en lekpark eller i skogen, ta det som finns nära dig.

Så vad gjorde vi igår? Jo vi skutade, kröp, klättrade, krälade, balanserade, klängde och däremellan lite styrka och lite spring i skogen.

Här kommer lite härliga bilder som kanske kan inspirera just dig och din familj i träningen. Eller varför inte dra ut ett gäng kompisar. Avsluta med en mysig fika.

Ingen prestation utan väck barnet i dig!!

IMG 0459

IMG 0454

IMG 0460

IMG 0470

IMG 0465

Det här ser väl inte helt fel ut? Så roligt! Kör "följ-John" och låt alla få bestämma en slinga i skogen. :)

Vill du ocskå hänga med på våra träningspass så håller vi till i Åkersberga. Söndagar kl 15.30 i Hackstaskogen till och med höstlovet. Sedan är det uppehåll under lovet innan vi kör igång igen, ev inomhus. Hör av er för mer info eller håll dig uppdaterad på hemsidan.

IMG 0553

Tack grymmaste gänget för ett alltid så roligt pass med er!!