Tanken var att jag igår skulle ut efter frukost på ett skönt långpass och turista lite. Fick flytta fram starten då regnet bara vräkte ner. Inte så roligt att springa då. Avvaktade och fick sällskap av grymma triathleten Henrik från min gamla klubb Väsby SS Triathlon. Så trevligt med sällskap. Ingen av oss ska tävla så det var verkligen perfekt. 

Vi startade från hotellet vid 13 och började tassa uppför. Det gick bara uppför i ca 6 km och vi sprang längs en bilväg. Tanken var att vi skulle ha vikt av vid ca 2 km men vi missade skylten och bara fortsatte uppför. Hahaha! Det är så himla typiskt mig. Fru Nollkoll liksom.

IMG 0021

IMG 0026

Utsikt över Calella. Så vackert.

Till slut hittade vi en skylt och upptäkte att vi sprang en helt annan runda. Vi kom inte till de fina byggnaderna vi egentligen skulle till men vi fick en helt magisk utsikt på väg uppför. Inte helt fel det heller.

Bestämde oss för att vika av neråt längs en annan väg inne i skogen och den var helt perfekt. Så vackert och vi slapp bilarna.

Jag bara älskar att se ett nytt ställe i mina löparskor. Hinner utforska och se så otroligt mycket.

 IMG 0027 IMG 0028

IMG 0035

 Vi kom till slut ner längst bort på beachen och passade då på att ta en liten vända upp på denna lilla utsiktsplats. Väldigt dåligt skyltat men fick i alla fall en riktigt fin tur.

Väl nere på standen hade vi fått ihop ca 14 km så vi sprang längs stranden och spanande in alla triathleter. Mötte upp vårt gäng som precis checkat in cykel och påsar, snackade lite och fortsatte längs med stranden.

 Stannade några km senare och satte oss på stranden och drack en cola. Snacka om livskvalité.

Fortsatte vidare längs Ironmanbanan och vidare in mot stan för att äta en mycket sen lunch. Satt som en smäck!

2,5 timmars härlig sightseeinglöpning när den är som bäst!

Tack Henrik för grymt sällskap!

Hittade maken på hotellrummet, lugn som en filbunke. Allt incheckat och klart. Bara ladda för en grym tävlingsdag i Barcelona.